Picknick Lobke

Voeding
Eeuwenoude kennis vanuit de Chinese geneeskunde, de traditionele keuken en onze eigen kloosterkeuken hebben geleid tot de 5 elementen voedingswijze. Voeding volgens een cyclus, wat hebben we wanneer nodig? Waar bevinden wij ons in deze cyclus met ons leven? Waar ligt onze basis en hoe kan deze ons ondersteunen?
Het gaat om de eenvoud, de natuur en de geneeskrachtige en thermische werking die voedingsmiddelen hebben op ons lichaam.
Een voedingswijze met als doel meer in je kracht te staan, meer energie ervaren, je soepel voelen in je lijf en als bijkomstigheid je ideale gewicht bereiken.

Kinderen
Uit onderzoek blijkt dat 80% van de kinderen zeer regelmatig onverklaarbare buikpijn hebben, tieners steeds stijver worden en de nachtrust vaak moeilijk komt of onrustig verloopt. Dit is niet bevorderlijk voor de ontwikkeling van het kind. Rust in je buik zorgt voor rust in je hoofd, een soepel lichaam maakt een soepel geest en een gebalanceerde dag met genoeg actie en rust zorgt voor een goede slaap.

Voeding ligt als de basis onder deze aspecten. Wat kan jij verteren, zowel wat je in je mond stopt als wat er om je heen gebeurt hebben daar invloed op. Na zeven jaar mijn eigen opvang te hebben gehad en voeding daarin een belangrijke basis was heb ik aan den lijve mogen ondervinden wat een grote invloed voeding heeft op het gedrag van kinderen.

In de consulten gaan we aan de slag met wat jij op dit moment kunt verteren, waar jij blij van wordt en wat past in je huidige levensfase.
Benieuwd wat de 5 elementen voedingswijze jou te bieden heeft?

Locatie
In Lelystad bij Praktijk Flow, via Skype of op locatie.
1e consult         1,5 uur €65
vervolgconsult 1 uur     €50
Afspraak op gewenste locatie worden reiskosten berekend. 

Workshops
Op aanvraag geef ik een workshop 5 elementen voeding bij jou op locatie.