KOOK EN YOGA WORKSHOP 

Zaterdag 12 januari geef ik samen met WoW een kook en yoga workshop op hun prachtige locatie in Nuis. We hebben een ochtend en middag programma, voor meer info zie WayofWorking.net.

Kosten: € 40 pp

YOGA LESSEN BOEIERSCHOOL

Woensdagavond van 19.30 tot 20.45, thema tot de voorjaarsvakantie: Vriendelijke detox

Kosten: € 9 pp

KOOK WORKSHOP 

Op 10 februari geef ik een Kookworkshop met een korte yogales. Ik sluit op deze datum mijn online programma af en zou graag nog wat mensen uitnodigen ook deze verwarmende Kookworkshop bij te wonen. Dus heb je zin in een gezellige, inspirerende en voedzame kookworkshop op een prachtige buitenplek in Lelystad? Van 14.00 tot 18.00 gaan we samen aan de slag in keuken. Meld je aan via lobkes5seizoenen@gmail.com

Kosten: € 40 pp

SHIATSU PROEVERIJ 

Op 2 Maart is De Shiatsu Proeverij. Dit is een dag voor en door alle shiatsu liefhebbers, met diverse inspirerende workshops en korte lezingen. Omdat we shiatsu meer bekendheid willen geven in Nederland organiseren we samen dit evenement waar shiatsu centraal staat en liefhebbers elkaar kunnen ontmoeten om kennis te delen, te verbinden en elkaar te inspireren. Super mooi locatie in Amsterdam!
voor meer info en mijn bijdrage zie Shiatsu Proeverij

Therapeuten: 
Early Early Bird: € 85,00
Early bird, t/m 28 januari 2019: € 89,50
Regular, vanaf 29 januari 2019: € 115,00 

Studenten/Liefhebbers: 
Early Early Bird: € 45,00
Early bird, t/m 28 januari 2019: € 49,50
Regular, vanaf 29 januari 2019: € 65,00

TRE WORKSHOP 

Afgelopen jaar heb ik kennis mogen maken met een Tre.
TRE is een lichaamsgericht proces om op een natuurlijke manier spanning te ontladen. Het gaat om zowel het loslaten van dagelijkse stress als diepe, chronische spanning. Met bepaalde oefeningen help je je natuurlijke mechanisme weer te herinneren om deze spanningen los te laten en het lichaam weer terug te brengen naar de oorspronkelijke kalme, ontspannen en gebalanceerde staat van zijn.

Op Zondag 17 Maart van 12.00 tot 17.00 is er een introductie workshop verzorgt door Patric van het Yogalab In Amsterdam.
Deze introductie workshop kost € 95
voor meer info bij Yogalab
opgeven via: lobkes5seizoenen@gmail.com

OUDER & KIND YOGA WEEKEND 

Een minivakantie voor jou en je kind
We gaan een weekend lang genieten van een mooie plek in Nederland. Lekker eten, yogalessen, veel buiten en genoeg tijd voor ook even niks. Samen even opladen, de zomervakantie afsluiten en echte quality time.

Genieten
Pannenkoeken als ontbijt en elke dag een overheerlijke lunch en diner volgens de vijf elementen voedingsleer. Mocht je toch nog zin hebben in een extra verwenmoment dan kun je een massage boeken. En natuurlijk elke dag Yoga, als het lukt buiten op een eilandje aan het water.

Locatie: Hof van Heden in Oostwoud
Een prachtige Pippi Langkous huis in Oostwoud, Noord Holland. Er zijn allemaal verschillende 2 persoonskamers, zelfs één met een bedstede. Een yogaruimte binnen en een eilandje aan het huis buiten voor eten, yoga, vuurtje stoken en een duik in het water voor wie wil.

Wanneer?
17, 18 & 19 mei 2019

Geef je snel op of stel je vraag via mail of  de contactpagina!
Ouder Kind Yoga

KOKEN Volgens de 5 elementen 

Zin in een vernieuwende kookworkshop? Gewoon omdat het zo leuk is met elkaar te delen, te inspireren en natuurlijk samen te eten. Een dynamische maaltijd waar in alle elementen (smaken) zijn vertegenwoordigd, voornamelijk vegetarisch en volgens het seizoen.

Midden in het bos, een mooie locatie en volop verse biologische groente om te gebruiken of gewoon bij mij thuis. In deze workshop zal ik een korte introductie geven over de 5 elementen voedingsleer. Daarnaast zorg ik voor basisrecepten en alle benodigde ingrediënten, hier binnen is ruimte voor eigen creativiteit.

Als het goed is, dat weet ik eigenlijk wel zeker, ontstaan er heerlijke gerechten, die ons midden versterken, ons verwarmen en optimaal voeden. Dit gaan we natuurlijk meteen proeven met elkaar.

Klaar voor een nieuwe impuls in je voedingspatroon? Nieuwsgierig?
Of gewoon zin in een leuke kookmiddag?

Vraag naar de mogelijkheden, nu aanvragen!

Kosten: €35 pp
Gelieve wel op te geven via lobkes5seizoenen@gmail.com

Workshop 5 elementen
Ik heb de wens mensen te inspireren weer lekker de keuken in te duiken en dat mensen kunnen voelen wat het voor je gemoed en energie doet. En zeker dit ook uit te dragen aan kinderen, want zij zijn de toekomst! Wij zijn hun Basis.