OUDER & KIND YOGA WEEKEND 

Een minivakantie voor jou en je kind
We gaan een weekend lang genieten van een mooie plek in Nederland. Lekker eten, yogalessen, veel buiten en genoeg tijd voor ook even niks. Samen even opladen, de zomervakantie afsluiten en echte quality time.

Genieten
Pannenkoeken als ontbijt en elke dag een overheerlijke lunch en diner volgens de vijf elementen voedingsleer. Mocht je toch nog zin hebben in een extra verwenmoment dan kun je een massage boeken. En natuurlijk elke dag Yoga, als het lukt buiten op een eilandje aan het water.

Locatie: Hof van Heden in Oostwoud
Een prachtige Pippi Langkous huis in Oostwoud, Noord Holland. Er zijn allemaal verschillende 2 persoonskamers, zelfs één met een bedstede. Een yogaruimte binnen en een eilandje aan het huis buiten voor eten, yoga, vuurtje stoken en een duik in het water voor wie wil.

Wanneer?
24, 25 & 26 augustus 2018

Geef je snel op of stel je vraag via mail of  de contactpagina!
Ouder Kind Yoga

KOKEN Volgens de 5 elementen 

Zin in een vernieuwende kookworkshop? Gewoon omdat het zo leuk is met elkaar te delen, te inspireren en natuurlijk samen te eten. Een dynamische maaltijd waar in alle elementen (smaken) zijn vertegenwoordigd, voornamelijk vegetarisch en volgens het seizoen.

Midden in het bos, een mooie locatie en volop verse biologische groente om te gebruiken of gewoon bij mij thuis. In deze workshop zal ik een korte introductie geven over de 5 elementen voedingsleer. Daarnaast zorg ik voor basisrecepten en alle benodigde ingrediënten, hier binnen is ruimte voor eigen creativiteit.

Als het goed is, dat weet ik eigenlijk wel zeker, ontstaan er heerlijke gerechten, die ons midden versterken, ons verwarmen en optimaal voeden. Dit gaan we natuurlijk meteen proeven met elkaar.

Klaar voor een nieuwe impuls in je voedingspatroon? Nieuwsgierig?
Of gewoon zin in een leuke kookmiddag?

Vraag naar de mogelijkheden, nu aanvragen!

Kosten: €35 pp
Gelieve wel op te geven via lobkes5seizoenen@gmail.com

Workshop 5 elementen
Ik heb de wens mensen te inspireren weer lekker de keuken in te duiken en dat mensen kunnen voelen wat het voor je gemoed en energie doet. En zeker dit ook uit te dragen aan kinderen, want zij zijn de toekomst! Wij zijn hun Basis.